Bedrijfsruimte te Huur in Nuth centrum

Ref : 6361BH157

Adres :

Stationsstraat 157
6361BH Nuth

Pluspunten :

  • Nabij winkelcentrum
  • Vlak bij NS station
  • Gelegen op loopafstand van alle voorzieningen

Financieel :

Huur € 995 / maand

Details :

Conditie Goede staat van onderhoud

In collegiale verhuur met Jorritsma Makelaars bieden wij deze kantoor ruimte aan. Voor verdere foto's en details verwijzen wij naarHome (jorritsma-vastgoed.nl)

ALGEMEEN
Het Kantoorpand (ca. 120m²) plus leuke binnentuin van ca. 25m² (voormalig ING Bank te Nuth) gelegen aan de doorgaande weg richting het centrum en de A76. Het pand met een totaaloppervlakte van (ca. 120m² + ca. 25m²) is instap klaar en is verdeeld in een inkomsthal met dubbele deur, receptie- ontvangstruimte, 2 kantoorruimtes, pantry met aansluitend het toilet en enkele bergruimtes. De kantoren kan men met radiatoren verwarmen (CV- installatie) of men maakt gebruik van de nieuwe airco’s om te verwarmen of te koelen. De binnentuin geeft een zeer aangename sfeer aan het pand.

LOCATIE
De Stationstraat in Nuth is de doorrij route naar veel andere aangrenzende dorpen, met goede verbindingen richting de A76 (richting Eindhoven, Maastricht en Heerlen). Deze zicht locatie ligt aangrenzend aan het gemeentehuis van Nuth. Op loopafstand is het station van Nuth gesitueerd en voor de deur stopt de bus.

BESTEMMING
Het regulerende bestemmingplan is 'kern Nuth'. De voor 'Centrum' aangewezen gronden zijn bestemd voor: detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke doeleinden, kleinschalige kantoren (met een bedrijfsvloeroppervlak van maximaal 150 m²), consumentverzorgende en kleinschalige ambachtelijke bedrijfjes, verkeersvoorzieningen, informatie en telecommunicatie doeleinden en wonen. Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, verwijzen wij naar de website van ruimtelijkeplannen.

HUURTERMIJN
5 Jaar + 5 optie jaren, doch andere termijnen zijn bespreekbaar.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 995,- per maand (geen btw van toepassing)

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen € .... per m²

VRAAGPRIJS
De vraagprijs bedraagt € ........ k.k.(op aanvraag)

INDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijs¬index (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015- 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEID
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur.
Huurcontract: Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken)

AANVAARDING
In onderling overleg

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Nuth: +31 (0)45 - 577.80.99

INFORMATIE
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Terug naar de lijst