Volgende >>

Winkel / kantoorruimte te Brunssum centrum

Ref : 6441BE18

Adres :

Kerkstraat 16
6441 BE Brunssum

Pluspunten :

  • Nabij veel groen
  • Nabij winkelcentrum

Financieel :

Huur € 1 .000 / maand

Details :

Conditie Perfecte staat van onderhoud
Bewoonbaar oppervlak 120 m²
Aantal kamers 1
Aantal verdiepingen 1
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Verwarming Gas combiketel
Heetwatervoorziening Gas combiketel

Prima gelegen winkel / kantoorruimte (120 m2) is voor een instapprijs te huur voor 1000/mnd. excl. w/g/e.
De winkelruimte is gelegen in hartje Brunssum met in de nabijheid diverse gratis parkeerplaatsen en uiteraard het winkelcentrum.
Aan de achterzijde is een laad en losplaats. In overleg met de eigenaar kunnen aanpassingen worden gedaan. De winkel beschikt over een keuken en toiletgroep (20 m2)

 

Speciaal voor Startende Ondernemers
Om nieuwe, jonge ondernemers te stimuleren een winkel of bedrijf te starten in Brunssum heeft de gemeente een aantal maatregelen ingevoerd waar startende ondernemers gebruik van kunnen maken.

• Microkrediet
Starters kunnen in aanmerking komen voor financiële ondersteuning in de vorm van een achtergestelde lening tegen een aantrekkelijke rente. Dit gemeentelijke microkrediet bedraagt maximaal € 10.000,- per onderneming en kan gezien worden als een waarborg bij het afsluiten van huurovereenkomsten of andere financieringen.

• Coaching
Starters kunnen een beroep op de gemeente Brunssum doen voor coaching en begeleiding, bijvoorbeeld bij de samenstelling van een ondernemingsplan, een exploitatiebegroting, marketing of de inzet van moderne media.


BedrijvenContactPunt
Eerste en centraal aanspreekpunt voor ondernemers in Brunssum is het BedrijvenContactPunt van de gemeente Brunssum. Hier kunnen ondernemers met én zonder ervaring, uit Brunssum en (potentiële) nieuwkomers in de Brunssumse markt terecht voor advies en informatie. Bijvoorbeeld over de kansen en mogelijkheden van een branche in Brunssum, vereiste vergunningen, huisvestingszaken, kortom: alles wat er zoal op het pad van een ondernemer komt. Startende ondernemers kunnen bij het contactpunt terecht voor vragen over bijvoorbeeld het microkrediet of de mogelijkheden van coaching of begeleiding.

Contactpersoon bij de gemeente Brunssum:
Alexander Gelissen
Beleidsmedewerker Economie
alexander.gelissen@brunssum.nl
045-5278652

Terug naar de lijst