Maisonettes Elisa Bay in Mil Palmeras

Ref : 03189MP

Adres :

Elisa Bay Pueblo Latino
03189 Mil Palmeras

Pluspunten :

  • Nabij veel groen
  • Nabij winkelcentrum
  • Kindvriendelijk
  • Gelegen op loopafstand van alle voorzieningen

Financieel :

Verkoopprijs (k.k.) € 139 .900

Details :

Conditie Perfecte staat van onderhoud
Bewoonbaar oppervlak 105 m²
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 2
Aantal verdiepingen 2
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 2
Verwarming Airco
Heetwatervoorziening Elektrische boiler

Mil Palmeras, "the place to be" een van de meest geliefde regio's langs de Costa Blanca.
U wilt geld beleggen en zelf ook genieten ? Verhuur v.a. 600,-/week is mogelijk !

De urbanisatie Elisa Bay / Magnificent is op een paar minuten van het strand van Mil Palmeras gelegen, alle appartementen zijn gelijkvloers verdeeld in begane grond appartementen met tuin en terras met zwembad en groene zones. De behuizing bestaat uit appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers met particuliere tuinen op de begane grond, eigen terrassen op de tweede verdieping en de terrassen op de eerste verdieping.

Deze prachtige woonwijk met grote tuinen en zwembaden ligt naast de zee en het strand. Dit is een paradijs voor een vakantie of te genieten van alle vergezeld van een uniek klimaat van alle diensten perfect in verstedelijkt gebied. De N332 zorgt voor een goede verbinding naar andere kustplaatsen en achterland. Binnen een straal van 10 minuten zijn 3 supermarkten aanwezig, en ik spreek uit eigen ervaring !

De locatie van Mil Palmeras is omgeven door 15 km kust, met stranden van fijn zacht zand en het heldere water van de Middellandse Zee. Voor de golfliefhebber zijn er een overvloed aan golfbanen allemaal binnen 10 minuten rijden van deze ontwikkeling dus, in combinatie met het fantastische klimaat, deze ontwikkeling is in een ideale locatie om alle faciliteiten op het gebied van Mil Palmeras kan bieden te genieten.

U zou het zelf kunnen regelen en een vreemd gebied en ingewikkeld proces trotseren.U zou een makelaar in onroerend goed kunnen proberen met verkooptechnieken en te duur onroerend goed gaan bekijken.

Geen van beide opties lijkt een pleziertje, ze zijn dan ook niet de eenvoudigste manieren om dit aan te pakken.

Om de perfecte plaats te vinden moet u de woningen bekijken die bij uw budget horen, in de juiste stijl en op de juiste locatie. Ga daarna eens zitten en denk er eens over na.

Dat is wat we op de MASA Oriëntatie- trips doen. Wij vragen u wat u zoekt en laten ons team van experts het dan voor u zoeken.

Wij zorgen voor het hotel, maaltijden en een begeleide privé-trip langs de woningen met de juiste stijl, in de door u gekozen regio's en binnen het door u aangegeven budget. Daarna geven wij u ruimte om het allemaal in u op te nemen.

Wij gebruiken nooit druk, dat is niet onze manier van werken.

Vraag een Oriëntatie-trip aan of bel ons op 0165 59 99 93 of 045 5216171

Onze kopers komen uit heel Europa maar onze service is in Spanje. Wij beseften al lang geleden dat als we willen dat mensen hier gebruik van maken, dat we ze dan tot hier moeten halen om ons te bezoeken. U koopt immers niet vanaf een foto of een filmpje maar wilt alles echt kunnen zien en bezoeken.

Kom te weten wat de typische fouten zijn die mensen maken bij het bekijken van Spaanse woningen tijdens Oriëntatie - trips… Onze kopers komen uit heel Europa maar onze service is in Spanje. Wij beseften al lang geleden dat als we willen dat mensen hier gebruik van maken, dat we ze dan tot hier moeten halen om ons te bezoeken. U koopt immers niet vanaf een foto of een filmpje maar wilt alles echt kunnen zien en bezoeken.

Kom te weten wat de typische fouten zijn die mensen maken bij het bekijken van Spaanse woningen tijdens Oriëntatie - trips…

Terug naar de lijst