Woning in Santa Pola

Ref : 4981D

Adres :

Monte Y Mar
Santa Pola

Pluspunten :

  • Nabij veel groen
  • Nabij winkelcentrum
  • Kindvriendelijk
  • Gelegen op loopafstand van alle voorzieningen

Financieel :

Verkoopprijs (k.k.) € 123 .200

Details :

Verwarming Airco
Heetwatervoorziening Elektrische boiler

Een bestaande woning met heel veel mogelijkheden, gelegen op een gewilde lokatie nabij het strand.

Een 2 slaapkamer herenhuis, onberispelijk gepresenteerd op loopafstand van winkels en restaurants volledig ingericht met prive-tuin en terrassen op de begane grond en eerste verdieping en een mooi solarium met een prachtig uitzicht bovendien is er nog een kelder.

De ruime  kelder gedeelte is aan te wenden als kantoor, praktijk of studio..

Ook is een heel mooi Communial zwembad echt dichtbij om te genieten van de warme dagen

Met bijna 37 jaar ervaring als Spanjemakelaar aan de Costa Blanca, heeft Masa Nederland alle kennis in huis om u te helpen bij de aankoop van uw woning onder de zon; voor vakantie, pensionering, permanente bewoning, verhuur, als investering of gewoon voor uw eigen plezier. Ook voor de zogenaamde bankverkopen bent u bij ons aan het juiste adres.

MASA begeleidt al jarenlang, op een persoonlijke wijze, relaties bij de aankoop van een Spaanse woning én om (nog meer) van het leven te genieten met een MASA-woning in Spanje. Indien U kiest voor zekerheid, betrouwbaarheid, de laagste prijsgarantie bij nieuwbouw en ervaring sinds 1981, is MASA een logische keuze.

Juist in deze periode is het goed om met de juiste partner een degelijke aankoop te doen, waarbij vertrouwen, ervaring en het juiste aanbod van bestaande- of nieuwbouwwoningen, gekoppeld aan een persoonlijke begeleiding in uw eigen taal, de basis vormen voor een succesvolle aankoop.

MASA heeft ondertussen meer dan 36.000 tevreden kopers, welke hun huis in Spanje in samenspraak en onder begeleiding in hun moedertaal hebben gekocht. Wij zijn onafhankelijk, kennen de ins- en outs van de projecten en ontwikkelaars en bieden u een groot aanbod nieuwe en bestaande woningen.

Eengezinswoning
Prijs: €123,200 Grootte: 107 m2 bebouwd
Reference: Urbanización Monte y Mar - 4981D Slaapkamers: 2
badkamers: 2 Terras: 4 m2
Solarium: 21 m2 Garden: 18 m2
Lift: Nee Kelder: Nee
A/C: Nee Garage: Nee
Veranda: Nee C: €250.00
S: €231.00 Bouwjaar: 2005
Gemeenschappelijk zwembad Winkels in de omgeving
Gemeubeld Zeezicht
Energie certificaat

Terug naar de lijst