(nog maar 3 !)Vrijstaande Villa San Pedro del Pinatar

Ref : Tor03183

Adres :

Calle Doctor Garcia del Real
San Pedro del Pinatar

Pluspunten :

  • Nabij veel groen
  • Nabij winkelcentrum
  • Kindvriendelijk
  • Gelegen op loopafstand van alle voorzieningen

Financieel :

Verkoopprijs (k.k.) € 259 .900

Details :

Conditie Perfecte staat van onderhoud
Bewoonbaar oppervlak 148 m²
Grond oppervlak 300 m²
Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 3
Aantal verdiepingen 2
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 2
Verwarming Airco
Heetwatervoorziening Elektrische boiler

Ecopark Villas in San Pedro del Pinatar is een nieuwe ontwikkeling van drieëntwintig exclusieve vrijstaande villa's bestaand uit 3 slaapkamers en 3 badkamers, een totaal van 148,75 meter 2. gebouwd plus een 5 x 3 mt. prive zwembad op een perceel tussen de 227 en 307 vierkante meter. Tevens is een solarium en aangelegd tuinterras aanwezig.

De locatie is ideaal om de stranden en promenades die te vinden zijn naast Lo Pagan ,Los Alcazares en San Pedro del Pinatar (met bekend sportcentrum Pinatar Arena) alsmede de Mar Menor. Dit gebied biedt ook een scala aan sportieve activiteiten, met inbegrip van seizoensgebonden watersporten. Met de luchthavens van Murcia -Alicante op slechts een klein uurtje rijden, evenals de oude kuststad Cartagena.

En tevens het gemak van diverse supermarkten en het winkelcentra, dit is echt een ideale locatie om te genieten van de Spaanse levensstijl. Een deel van de Villa's is reeds sleutelklaar.

Locatie: Calle Doctor Garcia del Real – San Pedro del Pinatar. Momenteel nog maar 3 van de 16 woningen te koop (13-02-2018).


De informatie die u leest op deze webpagina is bezorgd door de bouwmaatschappij/promotor.
Elke klant heeft recht tot inzage van de details, vermeld in de "RD 515/89", ten kantore van de bouwmaatschappij of promotor.


In samenwerking met de plaatselijke (nederlandse)makelaar Masa international wordt u begeleid tijdens het gehele koopproces en tevens after sales.Ook in 2017 bent u van harte welkom in de Costa Blanca voor een MASA oriëntatie trip.  Velen gingen u reeds voor en vonden een passende woning in de regio die bekend staat om het milde klimaat, de juiste atmosfeer en de goede bereikbaarheid. 
MASA heeft een grote keur aan woningen, zowel bestaande bouw als nieuwbouw, alles tevoren gecontroleerd op hun wettelijke status en zo koopt u zonder risico. 
Ik merk wel eens dat aspirant kopers het in aanvang maar griezelig vinden om enkele dagen op pad te gaan in een regio waar men eigenlijk zelf niet goed bekend is.
Toch slaat dat gevoel in Spanje al binnen een enkele dag om en apprecieert men de persoonlijke begeleiding. Na twee dagen lijkt het alsof we al een week onderweg zijn, zoveel nieuwe indrukken doet men op.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op!

Terug naar de lijst