Maisonette in Torre de la Horadada

Ref : Tor03183Azahar

Adres :

Pueblo latino 1
Torre de la Horradada

Pluspunten :

 • Nabij veel groen
 • Nabij winkelcentrum
 • Kindvriendelijk
 • Gelegen op loopafstand van alle voorzieningen

Financieel :

Verkoopprijs (k.k.) € 145 .000

Details :

Conditie Perfecte staat van onderhoud
Bewoonbaar oppervlak 64 m²
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 2
Verdieping 2
Aantal verdiepingen 2
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 2
Verwarming Gas combiketel
Heetwatervoorziening Gas combiketel

Maisonnettes Azahar 4 , nabij de Mar Menor gelegen woningen. Meld u aan voor de orientatie trip !

Het wooncomplex Azahar 4 bestaat uit gemeenschappelijk zwembad, 4 woningen(64 m2) op de begane grond met tuin en 4 woningen op de bovenste verdieping met solarium, met 2 slaapkamers en 2 badkamers. Allemaal met compleet uitgeruste keuken met hoge en lage keukenkastjes, keramische kookplaat, oven en afzuigkap. Het heeft ook een wasruimte en een pre-installatie van airconditioning.

Azahar 4 Residential in Pilar de la Horadada heeft alles om de zee, de bergen en de zon te genieten. Er zijn sportfaciliteiten om voetbal, tennis, bowling, paddle, atletiek en fronton te spelen, in aanvulling op een gemeenschappelijk zwembad en klimwand.

In Torre de la Horadada treft u een nautische club te zeilen, duiken en andere watersporten te beoefenen.

De kustlijn van Pilar de la Horadada strekt zich uit over 4 kilometer, in zeer verschillende omgevingen. Er zijn brede stranden van fijn wit zand contrasteren met het diepe blauw van de zee en de kleine rotsen die op de zee, van baaien van gouden zand, die zoveel privacy bieden.

Deze stranden zijn veilig, zachtjes glooiend ,helderheid en zichtbaarheid nodigen u uit om de duiksport te beoefenen op zoek naar de biodiversiteit die de zeebodem biedt.

In de nabijheid vindt u een prachtige golfbaan met 18 holes.. Het weer is typisch mediterraan, met een gemiddelde temperatuur van 18ºC, weinig wind en de zon schijnt meer dan 3200 uur per jaar.

De informatie die u leest op deze webpagina is bezorgd door de bouwmaatschappij/promotor. Elke klant heeft recht tot inzage van de details, vermeld in de "RD 515/89", ten kantore van de bouwmaatschappij of promotor.

Voor de goede orde benadruk ik nog even de zekerheden welke MASA al sinds 1981 biedt:

 • Groot aanbod nieuwbouw projecten, allen met 10 jaar bouwgarantie en bankgaranties over uw aanbetalingen.
 • Meer dan 450 bestaande woningen die uitvoerig op legaliteit zijn gecontroleerd, u koopt in Spanje immers niet alleen de woning maar ook de lasten die er eventueel nog op rusten. MASA neemt deze zorg van u weg.
 • Nederlandse vertalingen van de Spaanse koopovereenkomsten.
 • Toezicht tijdens de bouwperiode in Spanje, met een online controle mogelijkheid.
 • Volledige begeleiding tijdens aankoop- en opleveringstraject, alles in uw eigen taal tot en met de advocaat die u naar de notaris vergezelt.
 • Ook indien u een hypotheek nodig heeft kan MASA dit in Spanje voor u realiseren,
 • Lokale beheerders die zorg kunnen dragen voor uw woning tijdens afwezigheid zoals schoonmaak, klein onderhoud en luchten van uw pand.
 • Indien gewenst kan MASA uw woning verhuren, uiteraard is dit geen verplichting, wij werken samen met verhuur organisaties zoals Micazu.
 • Onze aftersales afdeling blijft voor u gereed staan ook na de aankoop en oplevering zijn wij u graag van dienst.


Terug naar de lijst