Facebook - Instagram
Heeft u al onze Facebook pagina al gezien? Kijk vlug op Slagerij Keldermann Uw Slager en like ons.
Instagram: slagerijkeldermann
Deze kan bij ons besteed worden. Het tegoed mag in meerdere keren of in 1x besteed worden.
Meer info kunt u vinden op:
Website: www.onsbrunssum.nl/cadeaukaart
Facebook: https://www.facebook.com/onsbrunssum
Instagram: https://www.instagram.com/onsbrunssum/
Ons varkensvlees is afkomstig van PQA (Porcs Qualité Ardenne) uit België. Deze coöperatie in de Ardennen telt zo'n 150 varkensboeren en beheert intern elke vakspecifieke schakel: van riek tot vork! Als rechtstreekse link tussen de varkensboeren en de slagers bevordert PQA de korte keten.
Dierenwelzijn en het welvaren de varkensboeren hebben zij hoog in het vaandel staan.
Ons kippenvlees is afkomstig van Tante Door. Het gehele Tante Door concept van A tot Z vindt plaats in Nederland en is volledig in eigen beheer. Tante Door is een 100% Hollands product en antibioticavrij.
De boeren worden zorgvuldig geselecteerd. Op dit moment is er een vast aantal boeren die alleen Tante Door kippen houden.
Vanaf het moment dat de kuikens binnen komen bij de Tante Door boeren tot het moment dat ze het erf weer verlaten streven de boeren naar optimale omstandigheden.
Zo krijgen de kuikens voer dat op leeftijd is afgesteld, hebben ze beschikking tot onbeperkt schoon drinkwater en wordt het klimaat binnen de stal (temperatuur & luchtcirculatie) optimaal afgestemd.
De voeding van de kip is 100% plantaardig en bestaat uit verschillende soorten granen zoals: tarwe, maïs en haver, hier worden nog mineralen, vitaminen en soja aan toegevoegd. De soja is verantwoorde soja, dit houdt in dat er bij het telen is gelet op het verantwoordelijk omgaan met de wetgeving, arbeid, gemeenschap, natuurlijke omgeving en goede landbouwpraktijken.
Onder het motto koop lokaal is ons rundvlees afkomstig van onze Blond d’Aquitaine runderen van landbouwboerderij Cleven uit Bingelrade. Deze boerderij is gecertificeerd met 2-sterren van Beter Leven en zij houden zich bezig met duurzame veehouderij.
Het zijn elegante en mooie runderrassen die dicht bij de natuur staan. De natuurlijke groei van de runderen staat garant voor een mals en sappig stukje rundvlees. Het vlees is mooi van kleur en heeft de juiste vlees vet verhouding.
De runderen eten gevarieerd, bewegen veel en worden gemiddeld 5 à 6 jaar oud. Zo krijgt het vlees voldoende tijd om te rijpen en de smaak uit de natuur in zich op te nemen. Uiteindelijk proef je die karakteristieke smaak terug in het rundvlees.