Vrijstaande woning met dubbele garage te Brunssum

Ref : 6442AB

Adres :

Pr.Hendriklaan 65
6442AB Brunssum

Pluspunten :

  • Nabij veel groen
  • Nabij winkelcentrum
  • Kindvriendelijk
  • Gelegen op loopafstand van alle voorzieningen

Financieel :

Verkoopprijs (k.k.) € 375 .000

Details :

Conditie Goede staat van onderhoud
Bewoonbaar oppervlak 248 m²
Grond oppervlak 670 m²
Aantal kamers 11
Aantal slaapkamers 5
Aantal verdiepingen 2
Aantal badkamers 3
Aantal toiletten 3
Verwarming Gas combiketel
Heetwatervoorziening Gas combiketel

Gelegen in Brunssum ligt deze karakteristieke en ruime woning aan de Prins Hendriklaan. De woning heeft een woonoppervlakte van 248 m2 en bevindt zich op een ruim perceel met een oppervlakte van 670 m2. De woning is gebouwd in 1934 en heeft 2 tuinen en 2 garages.

Prins Hendriklaan 65 is gelegen in de buurt De Eggen met de ringweg Parkstad op slechts 5 minuten. Tevens is het centrum van Brunssum alsmede het Schutterspark op loopafstand. Momenteel is het pand in 3 wooneenheden verhuurd. In het kader van de privacy zijn daarom slechts van 1 etage (leeg) foto's beschikbaar. Indeling:

Ontvangsthal, wasruimte, Woonkamer, keuken, badkamer, 2 slaapkamers en teven tot beide tuinen. In de achtertuin is tevens een zeer ruime berging/ Mancave aanwezig.

Via de ruime hal komt men op de 1e Etage waar wederom 2 slaapkamers zijn waarvan een toegang heeft tot de achtertuin, badkamer met douche, toilet, wastafel, separaat een berghok, woonkamer (voorheen slaapkamer) met open keuken. Het pand is voorzien van houten kozijnen en dubbelglas alsmede dls elektrische rolluiken. Op de 2e Etage zijn tevens een woonruimte, keuken, badkamer en slaapkamer.

Een ruime woning met dubbele tuin en veel ruimte rondom.

Terug naar de lijst